Μεταξύ της δικαιοσύνης και της απονομής δικαιοσύνης υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που τις χωρίζει. Emmeline Pankhurst, 1858-1928, Βρετανίδα σουφραζέτα

Το Υπουργείο Εξωτερικών θέτει υπό την αιγίδα του το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back

6 Δεκεμβρίου, 2019

Μετά την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον ΣΕΒ, το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back τίθεται υπό την αιγίδα και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back, το οποίο οργανώνεται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2020, στο ξενοδοχείο HILTON, και θα πραγματευθεί το εξόχως επίκαιρο θέμα των Ξένων Επενδύσεων στην Ελλάδα.

Σημαντικά δε Μ.Μ.Ε. έχουν ήδη προσφερθεί να είναι οι Χορηγοί Επικοινωνίας, μεταξύ αυτών το REUTERS BREAKINGVIEWS, το ΑΠΕ, το CNN GREECE, το Action 24, τα περιοδικά Business, FORTUNE GREECE και Οικονομική Επιθεώρηση, και οι ιστότοποι Epixeiro.gr, Businessnews.gr, Newmoney.gr, Mononews.gr και Capital.gr.

Read previous post:
Φ. Γεννηματά: Χρειάζεται στρατηγική και σχέδιο για τις κινήσεις της Τουρκίας.

Με αναφορά στη σημερινή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος...

Close