Ο φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων, αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Το τριών δεκαετιών έργο του φωτογράφου μόδας Glen Luchford σε online έκθεση

1 Ιουνίου, 2020

Το έργο του Βρετανού φωτογράφου τέχνης, μόδας και πορτρέτων Glen Luchford που εκτείνεται σε τρεις δεκαετίες καταγράφεται και προβάλλεται σε online έκθεση με τίτλο «Selected Works 1990-2020».

Ο Glen Luchford, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ιδίως με τις διαφημιστικές καμπάνιες του για τον οίκο Prada, που συνδύαζαν τη μη συμβατική αισθητική με τις εξελιγμένες τεχνικές φωτισμού, επέλεξε να συνεχίσει ενστικτωδώς να θολώνει τις γραμμές μεταξύ της τέχνης και της φωτογραφίας μόδας, διευρύνοντας τα όρια στην παρουσίασή τους.

Η έκθεση φιλοξενείται στο website του πρακτορείου Art Partner και προσφέρει στους θεατές τη δυνατότητα να την εξερευνήσουν με τον δικό τους ρυθμό, όπως θα έκαναν σε μία πραγματική γκαλερί.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες για τον Gucci, ασπρόμαυρα πορτρέτα μουσικών καλλιτεχνών, όπως η Björk από τη δεκαετία του 1990 και φωτογραφίες της Κέιτ Μος στη Νέα Υόρκη που παρουσιάζονται πρώτη φορά αναδεικνύουν τη φαντασία, τον αυθορμητισμό και την ικανότητα του φωτογράφου να καταγράφει το παρόν ως πρόσωπο, καθώς και τη συναρπαστική κινηματογραφική αισθητική του.

Read previous post:
Times: «Στο «Μολινό» η ρεβάνς με την Γουλβς»

Στην Αγγλία θα διεξαχθούν κανονικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «TIMES», όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της Premier League, μεταξύ...

Close