Το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Jean-Luc Godard, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται τους επισκέπτες του με Νυχτερινό Σκι

24 Φεβρουαρίου, 2023

Αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται τους επισκέπτες του με Νυχτερινό Σκι. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα λειτουργήσουν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες με όλους τους αναβατήρες μέχρι τις 18.00 ώστε όλοι οι φίλοι του βουνού να κάνουν σκι στο ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του αγαπημένου τους προορισμού.
Κατά τις ίδιες ημέρες τα ταμεία του Χιονοδρομικού Κέντρου θα είναι διαθέσιμα για όλες τις συναλλαγές μέχρι τις 16.00, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου το προσωπικό μας, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση επισκεπτών και χιονοδρόμων, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία χιονοδρομίας. Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χιονοδρομικού  Κέντρου ώστε να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου.