Άρθουρ Σοπενχάουερ, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Το τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Hyundai i10

17 Ιανουαρίου, 2020

Κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας γενιάς του Hyundai i10, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για το τεχνολογικό υπόβαθρο του μικρού αυτοκινήτου.

Το ολοκαίνουργιο i10 διαθέτει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, που πλέον αποτελούν βασικό κριτήριο για την επιλογή του κάθε αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μεγέθους για τους υποψήφιους αγοραστές.

Όπως διαπιστώθηκε στη πρώτη δοκιμή του κορεάτικου αυτοκινήτου και από την ανάλυση των στοιχείων του, όλα τα χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας προβάλλονται στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Αυτή η οθόνη, είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία A, τόνισαν τα στελέχη της μάρκας που παρουσίασαν το νέο αυτοκίνητο στη Πορτογαλία.

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Η ασύρματη φόρτιση προσφέρει στους οδηγούς την άνεση ότι η μπαταρία του smartphone τους δεν θα εξαντληθεί μετά από λίγες ώρες, ανάλογα με την χρήση.

 

Read previous post:
Ευ. Βενιζέλος: Είμαι βέβαιος ότι η Αικ. Σακελλαροπούλου θα πετύχει απολύτως ως ΠτΔ

Την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος,...

Close