Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό - Αύγουστος Στρίνμπεργκ

«Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό είναι τόσο σοβαρό, όσο και η εικόνα των υπουργών της να αλληλοκαρφώνονται δημοσίως…»

Σημερινή παρέμβαση του υφυπουργού Τουρισμού στην τηλεόραση του Alpha σχολίασε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, μετά τις έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε η σχετική κυβερνητική πρόταση, χαρακτηρίζει σε ζωντανή μετάδοση στον Alpha TV “επικίνδυνους” και “ανεπαρκείς” όσους μιλούν για κατάταξη των νησιών σε επικίνδυνα και μη», αναφέρει ο Αλ. Χαρίτσης και προσθέτει: «Άρα και τον υπουργό του κ. Θεοχάρη που παρουσίασε αυτή την κατάταξη στην ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης μετά το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη τη προηγούμενη βδομάδα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει επίσης ότι «ο κ. Κόνσολας υπερθεμάτισε μάλιστα λέγοντας ότι “δεν συμφωνούμε κατ’ ανάγκη σε όλα μέσα σε ένα υπουργείο”».
«Δυστυχώς το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό και τα νησιά μας είναι τόσο σοβαρό, όσο σοβαρή είναι και η εικόνα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη να αλληλοκαρφώνονται δημοσίως…», καταλήγει ο Αλ. Χαρίτσης.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Covid-19: Περισσότεροι από 360.000 οι θάνατοι παγκοσμίως

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 360.

Close