Τα έθνη δεν έχουν σταθερούς φίλους ή εχθρούς. Έχουν μόνο σταθερά συμφέροντα. Λόρδος Palmerston, 1784-1865, Βρετανός πρωθυπουργός.

To Seat Arona κέρδισε το βραβείο Red Dot Product Design 2018

10 Απριλίου, 2018

Η κορυφαία διάκριση Best Product Design 2018 του φημισμένου σχεδιαστικού διαγωνισμού Red Dot Award απονεμήθηκε στο Seat Arona, καθώς η στιβαρή και δυναμική εξωτερική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες της επιλογής του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στο χώρο του σχεδιασμού. Η δυνατότητα εξατομίκευσης του μοντέλου είναι πολύ σημαντική. Χρωματικά, το Arona χωρίζεται σε δύο μέρη: το κάτω μέρος του αμαξώματος από τη μία και την οροφή μαζί με τις κολόνες Α και C, από την άλλη. Η οροφή μπορεί να είναι σε γκρι, μαύρο, πορτοκαλί χρώμα ή φυσικά στο ίδιο το χρώμα του αμαξώματος. Υπάρχουν 68 πιθανοί συνδυασμοί χρωμάτων. Η χαραγμένη λεπτομέρεια X πάνω στην κολόνα C δηλώνει την ταυτότητα του crossover.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταξη του Arona στην γκάμα της ισπανικής εταιρείας ενίσχυσε τα αποτελέσματα πωλήσεων της μάρκας. Ήδη έχουν πωληθεί περισσότερες από 25.000 μονάδες του νέου crossover. Μέχρι το τέλος του έτους η SEAT θα λανσάρει το Arona TGI, το πρώτο SUV στο κόσμο με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.

Read previous post:
Δοκιμή Opel Grandland X 1.6 CDTI 120 ίππων S/S, Auto 6T

Παρά τα θέματα που έχουν προκύψει με τους ρύπους των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, τα μοντέλα με μεγάλο αμάξωμα και ανάλογο βάρος...

Close