Πρέπει να πιστεύουμε στην τύχη. Πώς αλλιώς θα εξηγήσουμε την επιτυχία αυτών που αντιπαθούμε; Jean Cocteau, 1889-1963, Γάλλος καλλιτέχνης

Το ραντεβού του Αλαφούζου με τη μητέρα του Βαγιαννίδη

19 Φεβρουαρίου, 2020

Τα πέντε προηγούμενα ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη (συναντήσεις που έγιναν από το φθινόπωρο και μετά), για το θέμα του συμβολαίου του νεαρού μπακ που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, δεν έβγαλαν «λευκό καπνό» και πλέον στην όλη διαδικασία «μπήκε» και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος κάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης (19/2) την οικογένειά του για απευθείας συζήτηση.
Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τη μητέρα του 18χρονου άσου στις 16:00 της Τετάρτης, στα γραφεία του καναλιού του στο Φάληρο (χωρίς την παρουσία του Τσάβι Ρόκα ή του Κώστα Κωνστάντου) και για μία περίπου ώρα ανέλυσαν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως γνωρίζει από πρώτο χέρι την «εξωπραγματική» για τα ελληνικά δεδομένα, πρόταση που έχει καταθέσει η Μονακό προς την πλευρά του παίκτη ύψους 1 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο, προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει, για να «δέσει» τον Βαγιαννίδη με νέο συμβόλαιο έως το 2023.
Ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει τον παίκτη, αλλά προτίθεται να επενδύσει σε απόλυτο βαθμό πάνω του τα επόμενα χρόνια, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και να φτάσει σταδιακά μέχρι την εθνική ανδρών.
 

Read previous post:
Γ. Βρούτσης: Έωλη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό

Να απαντήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αν θα ψηφίσουν την αύξηση των επικουρικών και κύριων συντάξεων, ζήτησε ο υπουργός Εργασίας,...

Close