Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει. Henri Béraud, 1885-1958, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας

«Το ψηφοδέλτιό μας δεν φτιάχτηκε πίσω από κομματικές πόρτες, δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας»

24 Μαΐου, 2019

«Το ψηφοδέλτιό μας δεν φτιάχτηκε πίσω από κομματικές πόρτες, δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, επισημαίνοντας ότι «η παράταξή μας δεν λογοδοτεί σε κόμματα, αλλά μόνο στους ανθρώπους της πόλης»
    Τον κ. Καραμέρο προλόγισε η 17χρονη μαθήτρια Ραλλού Γιαννιού, που πρωταγωνίστησε στο πρόσφατο σποτ του συνδυασμού για τη συμμετοχή των νέων που ψηφίζουν για πρώτη φορά. Ο υποψήφιος Δήμαρχος περιέγραψε στην ομιλία του «ένα Μαρούσι, όπως πρέπει να γίνει για τους νέους, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία». Προέταξε, δε, το σύνθημα «Με πάθος για την αλλαγή, με Νέο Δήμαρχο να πάμε την πόλη μας μπροστά» και αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο, τα «χτυπήματα», τις «σκληρές δηλώσεις», εκτιμώντας ότι, τελικά, οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και θα αξιολογήσουν βάσει προγράμματος. Και πρόσθεσε: «Να κριθούμε για τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας, για το ποιος μπορεί να εκφράσει την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, για να ανοίξουν επιτέλους οι πόρτες του δήμου σε νέους ανθρώπους, για το ποιος έχει το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την πόλη μας. Ας κριθούμε για το ποιος μπορεί να γυρίσει σελίδα στην πόλη μετά από 13 χρόνια». 
    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου παρουσίασε τις προγραμματικές του δεσμεύσεις για την πόλη και αναφέρθηκε στις επιδιώξεις του, σε προσωπικό επίπεδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η δημαρχία δεν αποτελεί για μένα ούτε αυτοσκοπό ούτε κάποιου είδους συνταξιοδότηση. Ονειρευόμαστε μια πόλη όμορφη, ασφαλή, σύγχρονη που θα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες της και θα γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Αττική. Αυτή την πόλη ονειρεύομαι. Και δεσμεύομαι, εδώ σήμερα, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχω».
 

Read previous post:
Τα δέκα κορυφαία ματς του Champions League

Τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ και δύο της Τότεναμ, των δύο φιναλίστ του Champions League, βρίσκονται ανάμεσα στα δέκα κορυφαία της...

Close