Οι μεγάλες υποκρισίες δεν υπάρχουν για να κρύψουμε την ασχήμια και το κακό που έχουμε μέσα μας, αλλά την κενότητά μας. Το πιο δύσκολο πράγμα να κρυφτεί είναι κάτι που δεν υπάρχει. Eric Hoffer, 1902 - 1983, Αμερικανός συγγραφέας και φιλόσοφος

Το πρωτότυπο VISION iV θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου) η Skoda

13 Φεβρουαρίου, 2019

Το πρωτότυπο VISION iV θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου) η Skoda, καθώς θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της προς την ηλεκτροκίνηση. Πρόκειται για ένα τετράθυρο crossover με coup στυλ, δυναμική σιλουέτα, που τονίζεται από τους αεροδυναμικά μελετημένους τροχούς 22 ιντσών και την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος. Παράλληλα, οι συμβατικοί εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες των οποίων το περίβλημα παραπέμπει σχηματικά σε πτερύγια καρχαρία.

Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από την επιβλητική μάσκα της Skoda, ενώ μία οριζόντια φωτεινή λωρίδα στο πάνω μέρος κάνει την εμφάνισή της. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι ανάγλυφες ακμές που συμβάλλουν στην αεροδυναμική και τα διάφανα πίσω φώτα LED.

Να σημειώσουμε ότι η φετινή χρονιά αποτελεί μια χρονιά πρόκληση για την Skoda, καθώς θα λανσάρει και το SUPERB PHEV που διαθέτει plug-in υβριδική τεχνολογία, καθώς και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του CITIGO. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια, η εταιρεία επενδύει περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρώ σε εναλλακτικά κινητήρια συστήματα και νέες υπηρεσίες κινητικότητας, ενώ έως τα τέλη του 2022 θα λανσάρει περισσότερα από 10 μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για την κίνησή τους.

Read previous post:
Έκθεση ΙΕΝΕ: Στα 45,5 δισ. ευρώ θα ανέλθουν οι επενδύσεις στην ενέργεια κατά την δεκαετία 2018 – 2027

Στα 45,5 δισ.

Close