Μέρα με την ημέρα, τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει, αλλά πολύ σύντομα όλα είναι διαφορετικά. - Bill Watterson, 1958-, Αμερικανός σκιτσογράφος

Το πρωτότυπο σκούτερ e-Kickscooter της Seat θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα έχει αυτονομία 115 χιλιόμετρα

21 Νοεμβρίου, 2019

Στο πλαίσιο του 9ου Smart City Expo World Congress, η Seat παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο e-Kickscooter, του πρώτου ηλεκτρικού πρωτότυπου eScooter στην 70χρονη της ιστορία. Η νέα αυτή επιχειρηματική μονάδα θα ενσωματώσει όλες τις λύσεις κινητικότητας και η εταιρεία θα το λανσάρει το 2020.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στη Βαρκελώνη και θα είναι εξοπλισμένο με ένα κινητήρα 7 kW, με στιγμιαία μέγιστη ισχύ 14,8 ίππων που ισοδυναμούν σε 125cc. Το scooter έχει μέγιστη ταχύτητα τα 100χλμ/ώρα και επιταχύνει από την στάση μέχρι και τα 50 χλμ/ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η οδηγική αυτονομία με μία φόρτιση φτάνει τα 115 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δοκιμής WMTC.

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτιστεί εύκολα σε οικιακούς ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με ένα εκτιμώμενο κόστος μόλις 0,70 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα. Επίσης, το πρωτότυπο e-Scooter έχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για δύο κράνη κάτω από το κάθισμα.

Κ.Π.

Read previous post:
Πρώτη σύσκεψη της Ομάδας Εργασίας που συστήθηκε για την μείωση ή εξάλειψη του claw back

Την πρώτη της σύσκεψη πραγματοποίησε η Ομάδα Εργασίας που συστήθηκε στον ΕΟΠΥΥ με στόχο την μείωση ή εξάλειψη του claw...

Close