Δεν υπάρχει τίποτα δυσκολότερο από το να κυβερνήσεις τους Έλληνες. Και αυτό, γιατί, όλοι νομίζουν ότι είναι ικανοί για όλα - Κωνσταντίνος Καραμανλής

Το προσφυγικό θα συζητήσουν με τον Δ.Βίτσα την Πέμπτη ο Απ. Κατσιφάρας και φορείς της πόλης της Πάτρας

7 Μαΐου, 2018

Συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα θα έχει την προσεχή Πέμπτη 10/5 ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με βασικό θέμα το ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού.  
    Στη συνάντηση ο κ. Κατσιφάρας θα συνοδεύεται από εκπροσώπους φορέων της Πάτρας, καθώς και των συλλόγων των νότιων συνοικιών της πόλης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον υπουργό τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το ζήτημα.
    Στόχος της συνάντησης, σύμφωνα με την περιφέρεια, θα είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και η ανάδειξη, η συνεχής παρακολούθηση και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει για το προσφυγικό, καθώς και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το ίδιο θέμα. 
    Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Κατσιφάρας, σχετικά με την επικείμενη συνάντηση, τόνισε μεταξύ άλλων ότι  «η προσφυγική κρίση έχει επιπτώσεις στις αντοχές των τοπικών κοινωνιών, για αυτό θεωρώ πως η φωνή των τοπικών συλλόγων, των ανθρώπων που καθημερινά ζουν το πρόβλημα, πρέπει να ακουστεί, ώστε να γνωρίζει ο υπουργός ποια είναι σήμερα η κατάσταση και να προχωρήσει στους κατάλληλους χειρισμούς».

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Προγραμματική Σύμβαση της Περιφ. Αττικής με το ΙΓΜΕ για γεωλογική έρευνα για την αντιπλημμυρική προστασία της Μάνδρας

Σε συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και περιορισμού των πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, αποσκοπεί η ολοκληρωμένη γεωλογική έρευνα...

Close