Υπάρχει σήμερα μια εθνικότητα ευρωπαϊκή, όπως στον καιρό του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Ευριπίδη υπήρχε μια εθνικότητα ελληνική. Victor Hugo, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Το πρόγραμμα του 40ού Ράλι Παλαδίου

14 Οκτωβρίου, 2019

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και το 40ό Ράλι Παλαδίου που θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου και που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα, αφού σε συνδυασμό με το νυχτερινό σκέλος, τις απαιτητικές ειδικές διαδρομές και τον καιρό που αποτελεί πάντα ένα ερωτηματικό μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποτελέσει μια πρόκληση για τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον ιστορικό αγώνα.

Ο αγώνας, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα έχει ως επίκεντρο για ακόμη μία φορά το φιλόξενο λιμάνι της Νέας Περάμου. Αποτελείται από 3 ειδικές διαδρομές οι οποίες θα επαναληφθούν τρεις φορές, με το τρίτο σκέλος να είναι για όλους το πιο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγεται τις βραδινές ώρες χαρίζοντας μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις.

Ο αγώνας περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης μήκους 8,63 χιλιομέτρων, την ειδική διαδρομή Αλεποχώρι μήκους 4,55 χιλιομέτρων και την ειδική διαδρομή Ψάθα μήκους 7,40 χιλιομέτρων. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του ράλι είναι 61,74.

Read previous post:
Με μεγαλύτερη ασφάλεια οδηγούν αυτοί που έχουν κάνει επέμβαση καταρράκτη στα μάτια

Η ικανότητα χειρουργικής αποκατάστασσης της όρασης στα άτομα που έχουν καταρράκτη είναι γνωστή, αλλά οι ερευνητές στην Αυστραλία χρησιμοποίησαν έναν...

Close