Ο λόγος που υπάρχει τόσο πολύ άγνοια είναι ότι αυτοί που την έχουν ανυπομονούν να την μοιραστούν, Frank A. Clark, 1915-2003, Αμερικανός πολιτικός

Το Ποτάμι θα ψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

21 Σεπτέμβριος, 2018

Το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών διαβεβαίωσε ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στο «Νews 24/7 στους 88,6», ξεκαθαρίζοντας βεβαίως ότι «δεν είναι μια ιδανική λύση, είναι όμως μια βιώσιμη λύση».

Ο κ. Μαυρωτάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού, σημείωσε με νόημα: «Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα την καθορίσουμε με βάση τη στάση των ΑΝΕΛ. Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη κ. Μαυρωτάς υποστήριξε, επίσης, ότι «ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του «βάστα Ποτάμι» για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών» ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του με τη θέση του Σπ. Λυκούδη ότι «το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο».

Τέλος τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές και σημείωσε ότι «το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια στη βάση αρχών».

 

 

Read previous post:
Κοινόχρηστος σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπροστά από την ΠΚΜ

    Κοινόχρηστος σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει τεθεί σε λειτουργία μπροστά από το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,...

Close