Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους και τους ντροπαλούς. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος.

Το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η ΠΑΜ-Θ για θέσεις σε παιδικούς σταθμούς ευπαθών οικογενειών

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ διέθεσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα, προκειμένου να εξασφαλίσει θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για παιδιά οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Η χρηματοδότηση της Περιφέρειας αφορά συγκεκριμένα σε θέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε όλες τις περιφερειακές ενότητες των δήμων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020.
Με αυτόν τον τρόπο, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στηρίζει έμπρακτα οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δίνοντας στους γονείς και στους κηδεμόνες των παιδιών που θα φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς τη δυνατότητα να συνεχίζουν να εργάζονται ή να αναζητούν εργασία.
 Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, επισκέφθηκε τον 4ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Κομοτηνής, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των δομών αυτών από τον δήμαρχο Κομοτηναίων Γιάννη Γκαράνη και τη διευθύντρια του σταθμού Ρωξάνη Ζαργιάνη.

Read previous post:
Ο Ροναλντίνιο πληρώνει πρόστιμο και παίρνει πίσω το διαβατήριό του

Ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα, συμφώνησαν με τις αρχές  του Ρίο ντε Τζανέιρο, να πληρώσουν πρόστιμο...

Close