Το έμβλημα της Γαλλίας παλιά ήταν ο κόκορας. Σήμερα είναι ο κόκορας κρασάτος - Gilbert Cesbron

Το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα έργου και προσφοράς

16 Μαΐου, 2019

Το Ρίο επισκέφθηκε -μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου- η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της περιοδείας της στο νομό Αχαΐας.

Σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα έργου και προσφοράς. Χτίζοντας γέφυρες που ένωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Γέφυρες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Αυτός είναι και σήμερα ο δρόμος που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι λέμε «όχι στο νέο διχασμό, όχι σε νέες περιπέτειες. Ενωμένοι οι Έλληνες για να πάμε την Ελλάδα μπροστά, ξανά μαζί ψηλά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «είμαστε η παράταξη που έκανε έργο με πράξεις, όχι με ψεύτικα λόγια. Βελτίωσε τη ζωή των Ελλήνων, σήκωσε με αίσθημα ευθύνης, πατριωτικά, βάρη μέσα στην κρίση. Έφτιαξε γέφυρες που ένωσαν και δεν δίχασαν τους Έλληνες. Το αποδείξαμε και μπορούμε ξανά».

 Στήριξη Γεννηματά και Παπανδρέου στην υποψηφιότητα Κατσιφάρα 

Τη σαφή στήριξη στην υποψηφιότητα του Αποστόλη Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρείχαν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που επισκέφθηκαν σήμερα τον περιφερειάρχη.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη, έχει δικαίωμα στην πρόοδο και δεν πρέπει να χάσει αυτό το δικαίωμα».

Και συνέχισε: «Στηρίζουμε τον Αποστόλη Κατσιφάρα γιατί με τη δουλειά του και το έργο του έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Τέτοιους περιφερειάρχες θέλουμε, αυτούς στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι η παράταξή της είναι ταυτισμένη με την αυτοδιοίκηση, της έδωσε ουσία, δύναμη και περιεχόμενο.

«Θέλουμε» τόνισε «την αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστή στην προσπάθεια της χώρας μας να βγει από την κρίση, θέλουμε την αυτοδιοίκηση δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια, τη θέλουμε δίπλα σε κάθε ελληνική επιχείρηση που παλεύει».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι ο θεσμός της Περιφέρειας είναι πραγματικά αποκεντρωμένο δημοκρατικό κύτταρο με μεγάλη σημασία και ουσία, σημειώνοντας: «Αυτό στηρίζουμε και εδώ, στη Δυτική Ελλάδα. Έχουμε περιφερειάρχη που έχει κάνει ένα έργο τίμιο, ουσιαστικό και είναι πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν. Γι’ αυτό στηρίζουμε τον Αποστόλη στη δουλειά που κάνει και στη δουλειά που θα κάνει και αύριο μετά τις εκλογές».

Read previous post:
Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision

Απόψε στις 10 θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, με τη συμμετοχή 18...

Close