Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Το Opel Insignia απέσπασε το βραβείο J.D. Power σε έρευνα για την αξιοπιστία των οχημάτων

16 Μάιος, 2019

Το Opel Insignia βρέθηκε στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας στη φετινή έρευνα αξιοπιστίας οχημάτων J.D. Power που διερευνά την ικανοποίηση των πελατών από τα οχήματά τους κάθε χρόνο. Η εταιρία έρευνας αγοράς ρωτά τους ιδιοκτήτες για την ποιότητα και αντοχή των οχημάτων τους, ηλικίας ενός έως τριών ετών.

Πέρα από τους πελάτες όμως, το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου, Auto Test ανέδειξε το Insignia Grand Sport σε «Auto Test Winner 2019» με την καλύτερη σχέση τιμής-επιδόσεων στην κατηγορία του.

Στην κοινή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη, ο διευθυντής ποιότητας της Opel, Arnold Pauluch παρέλαβε τις διακρίσεις.

Η φετινή έρευνα J.D. Power βασίστηκε σε 12.854 απαντήσεις που ελήφθησαν μέσω διαδικτύου από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Οι ερωτήσεις της έρευνας αφορούν στην ποιότητα-αντοχή, την απήχηση και το λειτουργικό κόστος.

Read previous post:
Πηγές ΝΔ για μετρό Θεσσαλονίκης: Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό

Πηγές της ΝΔ σχετικά με τα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρουν τα εξής: «Αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, σήμερα...

Close