Η γοητεία της ιστορίας και το αινιγματικό της δίδαγμα είναι ότι από εποχή σε εποχή τίποτα δεν αλλάζει κι όμως τα πάντα είναι διαφορετικά. Aldous Huxley, 1894-1963, Άγγλος συγγραφέας

Το όνομα της Ιωάννας Τζάκη δόθηκε σε αίθουσα που βρίσκεται στο κτίριο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

23 Σεπτεμβρίου, 2019

    Το όνομα της Ιωάννας Τζάκη, η οποία διετέλεσε για χρόνια νομαρχιακή σύμβουλος, αντινομάρχης και αντιπεριφερειάρχης και έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή, δόθηκε σήμερα  στην αίθουσα “Πνεύμα” που βρίσκεται στο κτίριο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Έξω από την αίθουσα τοποθετήθηκε τιμητική πλακέτα, ενώ ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στο πρόσωπο και το έργο της εκλιπούσας. 
    Συγκεκριμένα την χαρακτήρισε πολύτιμη συνεργάτιδα και καλή φίλη, ανέφερε ότι η ίδια τον στήριξε από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση  και επισήμανε ότι είχε μια σημαντική πολιτική, κοινωνική, συνδικαλιστική και επαγγελματική πορεία, αλλά και μια πανέμορφη οικογένεια.
    Δασκάλα στην αυτοδιοίκηση χαρακτήρισε την Ιωάννα Τζάκη η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ενώ η κόρη της εκλιπούσας, Πέννη Τζάκη ευχαρίστησε την περιφέρεια για αυτή την τιμητική ενέργεια. 

Π.Γ. 

Read previous post:
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο ανοιχτής θαλάσσης, παρουσία του Λ. Αυγενάκη

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης ORC 2019, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πειραιώς.

Close