Η Αμερική είναι ένα μεγάλο φιλικό σκυλί σε ένα μικρό δωμάτιο. Κάθε φορά που κουνάει την ουρά του διαλύει ένα έπιπλο - Άρνολντ Τούνμπη

Τo ολοκαίνουριο Renault Clio διακρίθηκε με 5 αστέρια EuroNCAP

5 Δεκεμβρίου, 2019

Τo ολοκαίνουριο Renault Clio διακρίθηκε ως ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα που έχουν αξιολογηθεί ποτέ από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. Έγινε το 22ο μοντέλο στην ιστορία της Renault που κερδίζει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων.

Πέτυχε 96% στον τομέα αξιολόγησης ασφάλειας των ενήλικων επιβατών που είναι η απολύτως ανώτερη τιμή της κατηγορίας. Αντιστοίχως, με 89% πέτυχε την κορυφαία τιμή της κατηγορίας, όσον αφορά στην προστασία των παιδιών. Με 72% στην αξιολόγηση της προστασίας των πεζών, βρίσκεται μέσα στους τρεις πρώτους της κατηγορίας, ενώ με 75% βρίσκεται στους δύο πρώτους της κατηγορίας αναφορικά με την αξιολόγησή του για τα συστήματα ασφαλείας που το εξοπλίζουν από τη βασική του έκδοση.

Χάρη στην ηλεκτρονική αρχιτεκτονική που διαθέτει μπορεί να ξεχωρίζει τους πεζούς και τους δικυκλιστές με αποτέλεσμα να επεμβαίνει, όταν χρειάζεται, το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Κ.Π.

Read previous post:
Συναντήσεις Δένδια στη 26η σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Μπρατισλάβα

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, διμερή και διεθνή ζητήματα, καθώς και η προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των...

Close