Οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν τι μπορούν να κάνουν μέσα σ΄ένα χρόνο και υποτιμούν τι μπορούν να κάνουν σε δέκα χρόνια. Bill Gates, Αμερικανός επιχειρηματίας (Microsoft)

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στα 50 κορυφαία του κόσμου

1 Απριλίου, 2020

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και  Παναθηναϊκό είναι μεταξύ των 50 κορυφαίων του κόσμου, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα 90min. «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η μητέρα όλων των μαχών  μεταξύ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας», αναφέρει στον σχετικό τίτλο.  «Δεν σας μεταφέρει ακριβώς στις μέρες του Ομήρου ή του Πλάτωνα όταν η Αθήνα ήταν το κέντρο του σύμπαντος και η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, αλλά γίνεται μάχη. Όμως αυτή (η μάχη) είναι δυστυχώς εκείνο που χαρακτηρίζει το ντέρμπι μεταξύ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας, οι οποίες συγκεντρώνουν την υποστήριξη από όλες τις περιοχές και τα κοινωνικά στρώματα», σημειώνει, ενώ στη συνέχεια κάνει αναφορές από μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος.

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
«Συμπαγής ο αθλητισμός σε αντίθεση με πολιτικούς»

«Ο αθλητισμός έχει δείξει συμπαγής σε αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης σε αντίθεση με ορισμένους πολιτικούς σε όλο...

Close