Η εκπαίδευση είναι ένας τρόπος ζωής και όχι προετοιμασία για ένα μελλοντικό τρόπο ζωής. John Dewey, 1859-1952, Αμερικανός φιλόσοφος

Το Nissan Note κατακτά την κορυφή των πωλήσεων στην Ιαπωνία το 2018

10 Ιανουάριος, 2019

Το Nissan Note κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων για το 2018 στην Ιαπωνία, με τους αγοραστές του να προτιμούν το καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία πούλησε 136.324 Note την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας την κορυφή, στις ταξινομημένες πωλήσεις οχημάτων. Η απήχηση του συστήματος e-POWER βοήθησε το Note να γίνει το πρώτο μοντέλο της Nissan που κατακτά αυτή τη διάκριση στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση, καθώς σχεδόν το 70% των αγοραστών του Note, επέλεξε το συγκεκριμένο σύστημα.

Να σημειώσουμε ότι το σύστημα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου. Το σύστημα e-POWER είναι διαθέσιμο και στο Serena, από τον Μάρτιο του 2018. Η Nissan πούλησε 99.865 Serena μέσα στο 2018, καθιστώντας το νούμερο 1 minivan της Ιαπωνίας.

Read previous post:
Κ.Παπακώστα: Να δηλώσουν όλα τα κόμματα ότι στηρίζουν την επανεκλογή Παυλόπουλου

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, εκφράζει η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.

Close