Ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να ρωτάει ποιο είναι το νόημα της ζωής του, αλλά θα πρέπει μάλλον να συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτός στον οποίο απευθύνεται η ερώτηση. - Victor Frankl, 1905-1997, Αυστριακός νευρολόγος

Το Nissan GT-R NISMO GT3 βγαίνει στην παραγωγή

4 Ιούνιος, 2018

Το νέο Nissan GT-R NISMO GT3 βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του και αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η πρώτη γενιά του μοντέλου που ξεκίνησε το 2012 και βελτιώθηκε το 2015 πουλήθηκε σε επιλεγμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία, την Ευρώπη και την Αμερική μέχρι την Κίνα και την Αυστραλία. Το αυτοκίνητο αυτό έχει διακριθεί σε πολλές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος στο SUPER GT GT300 και στο Blancpain Endurance Series καθώς και την νίκη της γενικής κατάταξης στο Bathurst 12 Hour (Australia) το 2015.

Το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς, αντικατοπτρίζει τις σημαντικές προόδους που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ οι τεχνικοί έχουν την συσσωρευμένη εμπειρία που αντλήθηκε από τους αγώνες. Η κατανομή βάρους έχει βελτιστοποιηθεί και το κέντρο βάρους έχει χαμηλώσει με την τοποθέτηση του κινητήρα 150mm πιο πίσω και χαμηλότερα, σε σχέση με το μοντέλο του 2015. Ταυτόχρονα, η εμπρός και η πίσω ανάρτηση, μαζί με τα υποπλαίσιά τους, έχουν επανασχεδιαστεί με σκοπό την βελτίωση των δυναμικών χαρακτηριστικών του οχήματος.

Το νέο μοντέλο έγινε -πλέον- πιο εύκολο στον χειρισμό τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους καθημερινούς οδηγούς, προσφέροντας κορυφαία αξιοπιστία.

Read previous post:
ΕΔΑ ΘΕΣΣ:Επενδύσεις άνω των 3,5 εκατ.ευρώ στον δήμο Χαλκηδόνας

Επενδύσεις ύψους άνω των 3,5 εκατ.

Close