Με σημαδεύουν οι πληγές από όλες τις μάχες που απέφυγα. Fernando Pessoa, 1888-1935, Πορτογάλος ποιητής & συγγραφέας

Το νέο Opel Mokka διανύει τη φάση της τελικής προετοιμασίας

26 Μαΐου, 2020

Το νέο Opel Mokka διανύει τη φάση της τελικής προετοιμασίας, με τις τελικές δοκιμές να ολοκληρώνονται σύντομα. Το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021, ενώ μέχρι τώρα, κυκλοφορούν στο δρόμο μόνο καμουφλαρισμένα οχήματα δοκιμών που καλύπτουν τις γραμμές της τελικής σχεδίασης.

Ο διάσημος οδηγός δοκιμών των οχημάτων προ-παραγωγής Γιούκεν Κλοπ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Opel Mokka-e για μερικά χιλιόμετρα, βγάζοντας θετικά συμπεράσματα.

Η επόμενη γενιά Opel Mokka υιοθετεί μία εντελώς νέα σχεδίαση βασισμένη στη νέα πλατφόρμα (CMP -Common Modular Platform) που επιτρέπει την εφαρμογή αμιγούς ηλεκτροκίνησης με μπαταρία, αλλά και κινητήρων εσωτερικής καύσης. Ατσάλι υψηλής αντοχής, κρατά το βάρος του οχήματος χαμηλά και τη σταθερότητα του αμαξώματος σε υψηλό επίπεδο. Το νέο Mokka ζυγίζει έως 120 κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του, με σχεδόν ίδιο μεταξόνιο και παρόμοιες διαστάσεις ελαστικών.

Κ.Π.

Read previous post:
Τσερνέσκα: «Θα επανέλθουμε πιο σύντομα στην κανονικότητα»

Με προπονήσεις φυσικής κατάστασης συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών, η προετοιμασία της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής...

Close