Η μόνη αποτυχία που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην επιμένει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος. George Eliot, 1819-1889, Αγγλίδα συγγραφέας

Το νέο Opel Insignia έγινε περισσότερο σπορ και επιβλητικό

5 Δεκεμβρίου, 2019

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Insignia, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τους σχεδιαστές της εταιρείας να έχουν κάνει αρκετές εξωτερικές παρεμβάσεις, τόσο εμπρός, όσο και πίσω με στόχο να γίνει πιο σπορ και επιβλητικό.

Οι λεπτοί προβολείς με πρωτοποριακή τεχνολογία LED συμβάλλουν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο φωτισμός IntelliLux LED Pixel διαθέτει πλέον 84 στοιχεία LED ανά προβολέα, οι οποίοι αντιδρούν γρηγορότερα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιώνουν τον φωτισμό το βράδυ. Το μοντέλο προσφέρει για πρώτη φορά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην πίσω πλευρά, ενώ υπάρχει περιφερειακό σύστημα ασφάλειας που σε περίπτωση διαγνώσει κίνδυνο σύγκρουσης αυξάνει τα μέτρα προστασίας του οδηγού και των επιβατών.

Το νέο Insignia εσωτερικά θα προσφέρει υψηλή άνεση, μεγάλους χώρους, ενώ θα διαθέτει εργονομικά πιστοποιημένα καθίσματα AGR. Τέλος, η πόρτα του αποθηκευτικού χώρου θα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα με κίνηση του ποδιού κάτω από τους αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα.

Κυριάκος Παρασίδης

Read previous post:
Ν. Παναγιωτόπουλος για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν : Συμφωνήσαμε σε καλό κλίμα ότι διαφωνούμε

"Συμφωνήσαμε μέσα σε καλό κλίμα ότι διαφωνούμε.

Close