Πολιτική είναι η τέχνη να μοιράζεις την πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να πιστεύει ότι πήρε το καλύτερο κομμάτι - Couve De Murville

To νέo Nissan Z διακρίθηκε στα διεθνή βραβεία καλού σχεδιασμού της Αυστραλίας

21 Σεπτεμβρίου, 2022

Το νέο Nissan Z απέσπασε το βραβείο Good Design Award στην κατηγορία Product Design ως αναγνώριση της εξαιρετικής σχεδίασης και της καινοτομίας. Κάθε χρόνο, τα βραβεία αναδεικνύουν τα καλύτερα νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην αυστραλιανή και διεθνή αγορά, την αριστεία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη μηχανική, τη μόδα, καθώς και τον ψηφιακό και επικοινωνιακό σχεδιασμό. Παράλληλα, επιβραβεύουν νέους και αναδυόμενους τομείς σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής, των κοινωνικών επιπτώσεων, της έρευνας και των ανερχόμενων ταλέντων στον σχεδιασμό, στην κατηγορία επόμενης γενιάς.

Τα βραβεία Good Design 2022 προσέλκυσαν έργα σχεδιασμού υψηλής ποιότητας από την Αυστραλία και από όλο τον κόσμο. Τα καινοτόμα έργα αξιολογήθηκαν από περισσότερους από 70 Αυστραλούς και διεθνείς κριτές, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και κορυφαίων διανοούμενων. Κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων αξιολόγησης σχεδιασμού που περιλαμβάνει τον καλό σχεδιασμό, την καινοτομία σχεδιασμού και τις επιπτώσεις σχεδιασμού.

Κ.Π.