Να είσαι ο πιο ενθουσιώδης και ο πιο θετικός άνθρωπος που ξέρεις. H. Jackson Brown, Jr., 1940-, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Το νέο Kia EV6 GT είναι ένα crossover υψηλών επιδόσεων

1 Αυγούστου, 2022

Η Kia λανσάρει το ολοκαίνουργιο EV6 GT, ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover υψηλών επιδόσεων που δημιουργήθηκε για τη νέα εποχή της βιώσιμης μετακίνησης. Ως το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της Kia μέχρι σήμερα, προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις, που συνδυάζουν εξαιρετικούς χώρους με κορυφαία άνεση. Στο εσωτερικό υπάρχουν υψηλά επίπεδα τεχνολογίας και άνετος χώρος.

Βασισμένο στην προηγμένη Electric-Global Modular Platform (E-GMP) της Kia, το EV6 GT προσφέρει επιδόσεις που ξεχωρίζουν, τόσο στην κατηγορία του, όσο και στην κατηγορία τουρισμού διασφαλίζοντας μια κατάσταση halo στην αναγεννημένη Kia.

Το EV6 GT συνδυάζει 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 260 χλμ./ ώρα με αυτονομία 424 χιλιομέτρων και δυνατότητα φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 18 λεπτά.

Το Kia EV6 GT είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και οι πρώτες παραδόσεις στην Ευρώπη έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του 2022.

Κ.Π.