Τον μάρτυρα για την παλιά πίστη τον θεωρούμε φανατισμένο. Τον μάρτυρα για τις νέες ιδέες τον βλέπουμε σαν προφήτη. Antoine Rivarol, 1753-1801, Γάλλος γνωμικογράφος.

Το νέο Jeep Cherokee γίνεται πιο ικανό, στιλάτο και δυνατό

13 Σεπτεμβρίου, 2018

Με πλούσια «πολιτιστική κληρονομιά», προηγμένη τεχνολογία και κορυφαίο σχεδιασμό το νέο Jeep Cherokee γίνεται πιο ικανό, στιλάτο και δυνατό, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής στην πόλη, αλλά και τη διάθεση του οδηγού για περιπέτεια.

Το μοντέλο παρέμεινε πιστό στο «DNA» του εμπορικού σήματος και τη φιλική προς το χρήστη τεχνολογία, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και προστασία στους επιβάτες. Με τέσσερις κινητήρες που συνδυάζονται με ένα βελτιωμένο και υψηλής απόδοσης κιβώτιο ταχυτήτων, επιλογή τριών συστημάτων τετρακίνησης και ανεξάρτητες εμπρός και πίσω αναρτήσεις, η εξέλιξη του Cherokee εξασφαλίζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης και εύκολου χειρισμού στις off-road διαδρομές.

Στην Ευρώπη, το νέο Cherokee θα τροφοδοτείται από ένα αποδοτικό καύσιμο κινητήρα 2,2-λίτρων MultiJet II turbo diesel που θα αποδίδει η μεν πρώτη έκδοση 150 ίππους και η δε δεύτερη 195 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις θα συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή ενισχυμένο εννέα ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η σειρά κινητήρων θα συμπληρωθεί μέσα στο 2019 με την προσθήκη ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων άμεσου ψεκασμού που θα αποδίδει 270 ίππους και θα εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και αποδοτικότητα καυσίμου. Το μοντέλο ήδη κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Longitude, Limited και Overland).

Κ.Π.

Read previous post:
Τέταρτη καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

Την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 413 διπλών συντάξεων και...

Close