Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Το νέο Hyundai i30 θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης

19 Φεβρουαρίου, 2020

Η Hyundai αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου i30 λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μοντέλο διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν αφορούν στο μοντέλο N Line, όπου γίνονται αισθητά μερικά από τα πιο σημαντικά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και η νέα μάσκα κάνουν ισχυρότερη την εμφάνισή του. Αυτά τα στοιχεία συμπληρώνονται από τους νέους προβολείς LED και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα V δημιουργώντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

Τέλος, ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει βελτιωθεί, με ένα νέο ψηφιακό σύστημα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη 10,25 ιντσών, μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων.

Κ.Π.

Read previous post:
Αυτοκίνητο: Η Nissan επενδύει στις δεξιότητες των εργαζομένων της στις ΗΠΑ

Μαθήματα και επισήμως έχουν ξεκινήσει στο νέο περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης της Nissan, στο Decherd του Tennessee, οι εργαζόμενοι, καθώς μαθαίνουν...

Close