Ηγετική ικανότητα σημαίνει να οδηγείς τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν θέλουν να κάνουν και να τους αρέσει. Harry Truman, 1884-1972, Αμερικανός πρόεδρος

Το νέο Ford Ranger Raptor θα μπορέσουν να δουν εν δράσει οι επισκέπτες του 2ου Off Road Adventure Festival (14/9-15/9)

13 Σεπτεμβρίου, 2019

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από τα εγκαίνια του 2ου Off Road Adventure Festival που για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και τις ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο Αττικής, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14/9-15/9).

Η Ford θα έχει δυναμική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, εκθέτοντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα πιο δημοφιλή SUV και pick up μοντέλα της γκάμας της. Έτσι, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας στο 2o Οff Road Adventure Festival θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα όπως το Kuga, το EcoSport, αλλά και το νέο Ranger, το best seller pick up μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ειδικά για τις ανάγκες του φετινού φεστιβάλ, η Ford «επιστράτευσε» τις υπηρεσίες του νέου Ranger Raptor το οποίο ανά μία ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα προσφέρει σε όσους κληρωθούν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο δεξί του κάθισμα απολαμβάνοντας μία σπάνια όσο και μοναδική εμπειρία συνοδήγησης στη γρήγορη χωμάτινη πίστα του Ιπποδρόμου Αθηνών, δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς αγώνων.

Κ.Π.

Read previous post:
To «Aδαμάντιος Κοραής» θα εκτελεί από τις 16/9 τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Στην Ανώνυμη Ναυτική και Μεταφορική Εταιρεία Ζακύνθου (Zante Ferries), με το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» ανατέθηκε με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας,...

Close