Η δυσπιστία απέναντι στην εξουσία θα έπρεπε να είναι το πρώτο πολιτικό δικαίωμα. - Norman Douglas, 1868-1952, Βρετανός συγγραφέας

Το νέο Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη με πολλές τεχνολογίες και δυνατότητες

7 Ιουλίου, 2022

Το πρώτο Bronco απέσπασε το παρατσούκλι G.O.A.T. (Goes Over Any Type of Terrain), χάρη στις αξιοσημείωτες off-road ικανότητές του. Το μοντέλο θα εισαχθεί στην Ευρώπη σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων από τα τέλη του 2023, προσφέροντας παρόμοιες επιδόσεις σε δύσκολες οδηγικές συνθήκες και εδάφη.

Η ικανότητα του Bronco να πηγαίνει οπουδήποτε απορρέει από το Terrain Management System μέσω του οποίου οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν το κατάλληλο για τις συνθήκες προφίλ οδήγησης. Επίσης, προσφέρει το Trail Toolbox, μία σουίτα προηγμένων off-road τεχνολογιών που υποστηρίζουν τους οδηγούς, επιτρέποντάς τους να εξερευνούν τις ικανότητες του οχήματος με αυτοπεποίθηση.

Την ίδια στιγμή, πίσω από την εξωτερική εμφάνιση, το Bronco είναι δομημένο πάνω σε ένα υψηλής αντοχής ατσάλινο πλαίσιο με επτά εγκάρσια στοιχεία, παρέχοντας μία ισχυρή βάση που επιτρέπει την υιοθέτηση μιας ανάρτησης με μεγάλες διαδρομές, για ακόμα πιο υψηλές off-road ικανότητες. Διαθέτει επίσης πολλές ακόμα έξυπνες τεχνολογίες, που εγγυώνται ότι το νέο Bronco δεν θα συναντήσει κανένα εμπόδιο στο δρόμο του και στη γηραιά ήπειρο.

Κ.Π.