Αποθηκεύστε λίγα χρήματα κάθε μήνα και στο τέλος του έτους, θα εκπλαγείτε με το πόσο λίγα έχετε -Ernest Haskins

Το νέο DS 3 Crossback ανοίγει νέους δρόμους στην ηλεκτροκίνηση

14 Σεπτεμβρίου, 2018

Η DS παρουσίασε το νέο μοντέλο της 3 Crossback, ένα αυτοκίνητο που βασίζεται στη καινούργια πλατφόρμα CMP του γκρουπ PSA. Η γαλλική μάρκα στη προσπάθεια της να εισέλθει στην ηλεκτροκίνηση, προγραμμάτισε και την κατασκευή μιας ηλεκτρικής έκδοσης του πολυτελούς μικρού SUV μήκους 4,12 μ. Όπως ανακοινώθηκε, στο τέλος του 2019, θα κυκλοφορήσει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του γαλλικού αυτοκινήτου με τον πολυτελή διάκοσμο.

Το ηλεκτρικό σύστημα E-TENSE, του DS 3 Crossback περιλαμβάνει: ηλεκτρικό κινητήρα 100kW / 136 ίππων, μπαταρία ιόντων λιθίου 50kWh τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για εξοικονόμηση χώρου, σύστημα πέδησης και επιβράδυνσης με ανάκτηση ενέργειας, σύστημα φόρτισης το οποίο επιτρέπει όλες τις λύσεις φόρτισης που διατίθενται στην αγορά (οικιακή πρίζα στο σπίτι, κιτ Wall και γρήγορη φόρτιση 100 kW), αντλία θερμότητας νέας γενιάς για τον έλεγχο του κλίματος στην καμπίνα κ.α.

Το νέο ηλεκτρικό σύστημα παρέχει αυτονομία άνω των 300 χλμ. με το νέο κύκλο ρεαλιστικών δοκίμων WLTP και 450 χλμ. με τον κύκλο NEDC. Επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα σε 3” και 0-100 χλμ./ώρα σε 8,7”.

Η πλήρης φόρτιση γίνεται σε πέντε ώρες με κιτ Wall 11kW. Το 80% της μπαταρίας φορτίζεται σε 30΄. Επίσης, διαθέτει πολλά νέα τεχνολογικά συστήματα, τα οποία αναβαθμίζουν την ασφάλεια, την άνεση και την συνδεσιμότητα. Μια πλήρως ψηφιακή οθόνη υψηλής τεχνολογίας συμβάλει στην άμεση ενημέρωση του οδηγού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες.

Read previous post:
Ντεμπούτο Μοντεαγούδο με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται αύριο (15/9, 19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, για την 3η αγωνιστική της Super League, με...

Close