Για να σωθεί η οικονομία, το Κράτος πρέπει να προσλαμβάνει έναν εργάτη για να ανοίγει μια τρύπα και ένα άλλο εργάτη για να την κλείνει. - John Maynard Keynes (1883-1946 , Βρετανός οικονομολόγος)

Το νέο Citroen My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα

4 Οκτωβρίου, 2022

Το Citroen My Ami Tonic είναι μια έκδοση γεμάτη ενέργεια που ενισχύει τη γκάμα του Ami και διαθέτει στοιχεία εξατομίκευσης όπως είναι οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και οι θόλοι, καθώς και οι μπάρες οροφής. Οι νέες στυλιστικές λεπτομέρειες συνδυάζουν το χακί και το έντονο κίτρινο, ενθαρρύνοντας τους επιβάτες να προσεγγίζουν κάθε διαδρομή με χαρά.

Το εσωτερικό του My Ami Tonic είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως η βάση για το smartphone, οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι, τα διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό.

Το Citroen Ami ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της βιώσιμης κινητικότητας για καθημερινές αστικές διαδρομές. Είναι ηλεκτρικό, προσιτό και προσεγγίζει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών. Το My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες τις επόμενες ημέρες.

Κ.Π.