Ο φιλόσοφος είναι ένας τυφλός που ψάχνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για μια μαύρη γάτα που δεν είναι εκεί. Ο θεολόγος είναι αυτός που τη βρίσκει. - H.L. Mencken, 1880-1956, Αμερικανός Αρθρογράφος

Το… μουστάκι της ελπίδας

14 Ιούνιος, 2018

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 ανοίγει το απόγευμα (18:00) την αυλαία του με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Ρωσίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Οι φίλοι της διοργανώτριας έχουν βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. 

Το «μουστάκι της ελπίδας» έχει γίνει το σήμα κατατεθέν των Ρώσων, που θέλουν με αυτό τον τρόπο να στηρίξουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό τους και τους παίκτες του. 

«Ο Τσερτσέσοφ χρειάζεται τώρα πιο πολύ από ποτέ την υποστήριξή σας. Τα πάντα είναι εναντίον του: ο καιρός, οι προβλέψεις, οι νόμοι της φύσης, τα άστρα, η ανατομία των ποδοσφαιριστών μας. Καλούμε άπαντες να μεγαλώσουν μουστάκι και να ανεβάσουν στα Social Media φωτογραφίες τους με την ετικέτα «μουστάκι της ελπίδας», ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του διάσημου παρουσιαστή της ρωσικής τηλεόρασης, Ιβάν Ούργκαν, ο οποίος ξεκίνησε τη σχετική καμπάνια. 

Έκτοτε, χιλιάδες φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αληθινές και ψεύτικες, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες όπου ολόκληρες οικογένειες ποζάρουν φέροντας μουστάκι. Το αν θα πιάσει τόπο αυτή η καμπάνια θα φανεί αρχικά σήμερα (18:00) και εν συνεχεία στις 19 και 25 Ιουνίου, με τη Ρωσία να αντιμετωπίζει την Αίγυπτο και την Ουρουγουάη, αντίστοιχα. Ο Τσερτσέσοφ, πάντως, έθεσε ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Read previous post:
Η Rolls-Royce ανακοίνωσε περικοπές 4.600 θέσεων εργασίας

Η Rolls-Royce θα περικόψει 4.600 θέσεις εργασίας σε διάστημα δύο ετών, στο πλαίσιο της προσπάθειας του επικεφαλής της εταιρείας, του...

Close