Ο κόσμος και το σύμπαν είναι ένα εξαιρετικά όμορφο μέρος και όσο περισσότερο κατανοούμε για αυτό, τόσο πιο όμορφο γίνεται - Ρίτσαρντ Ντόκινς

Το μήνυμα του Σαμπαόλι στους φιλάθλους της Μαρσέιγ

3 Μάρτιος, 2021

Ο Χόρχε Σαμπαόλι βρίσκεται από εχθές (2/3) στην Μασσαλία και αφού περάσει μερικές ημέρες σε καραντίνα -όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα- θα πιάσει δουλειά ως διάδοχος του Αντρέ Βίλας Μπόας. Στις πρώτες του δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Αργεντινός τεχνικός, φρόντισε να δώσει το «στίγμα» του:

 «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ, έρχομαι με πολλές ελπίδες και προσδοκίες. Σε έναν σύλλογο που παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονώ πραγματικά ν΄ αρχίσω. Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ απαιτητικοί και θέλουν η ομάδα να έχει ένα στυλ μοναδικό στην πόλη. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό το είδος προσδοκίας και ελπίζω ότι θα ζήσω στο γήπεδο με τους φιλάθλους της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για αυτό το λαϊκό πάθος και θα κάνω ό, τι μπορώ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ώστε να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας».

Γ. Διακογιάννης