Βρίσκω πάντα τη λέξη «Ευρώπη» στα χείλη πολιτικών που θέλουν από άλλες δυνάμεις κάτι που δεν τολμούν να κάνουν στο όνομα της δικής τους χώρας - Όττο Φον Μπίσμαρκ

Το μήνυμα του Οζίλ στους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ

23 Ιουνίου, 2022

    Ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε στους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ, η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα, θέλησε να τους στείλει ένα μήνυμα, για να αποσαφηνίσει τα δεδομένα.
 
    «Ηθελα να κάνω αυτήν την δήλωση για να αποφύγω την απαξίωση του εαυτού μου στο κοινό και για να ενημερώσω σωστά την κοινότητά μας. Αρχικά, προετοιμάζομαι ατομικά με ένα ειδικό πρόγραμμα και περιμένω υπομονετικά να έλθει η ώρα μου. Δεν ήλθα στην Φενερμπαχτσέ και στην πατρίδα μου, την Τουρκία, για διακοπές. Οποτε φοράω την ένδοξη φανέλα μας, δεν έχω άλλο σκοπό από το να συνεισφέρω. Εχω πολλούς στόχους που θα ήθελα να πετύχω με την Φενερμπαχτσέ, που αγαπώ από παιδί. Και δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, μέχρι να τους πραγματοποιήσω. Εγώ και η ομάδα μου, περνάμε από μια διαδικασία που είναι εγγενής στο ποδόσφαιρο. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου να υπηρετήσω την αγαπημένη μου Φενερμπαχτσέ, περνώντας αυτήν την διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αίτημά μου προς τους φιλάθλους μας, είναι να μην πιστεύουν ψεύτικες ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ