Το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Jean-Luc Godard, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

Το μήνυμα του Ελ Αμπντελαουί

Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ομάρ Ελ Αμπντελαουί θέλησε να δώσει κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται από αυτή την ιδιότυπη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ο πλανήτης, λόγω της προέλασης του κορονοϊού Covid-19.

«Για τους περισσότερους από εμάς οι μέρες και οι εβδομάδες περνούν και η υπομονή μας δοκιμάζεται. Πρέπει να μείνουμε μέσα. Ξέρω πως είναι σκληρό και ότι είναι μία περίεργη περίοδος για όλους εμάς. Όμως τουλάχιστον ας το περάσουμε ως παγκόσμια κοινότητα», έγραψε ο Νορβηγός διεθνής.

«Σας παρακαλώ να θυμίζετε στους εαυτούς σας γιατί πρέπει να μένετε πειθαρχημένοι και απομονωμένοι στο σπίτι. Μοιράζομαι μαζί σας το κίνητρό μου και θυμίζω σε μένα τη σημασία του. Ας κρατήσουμε το μαχητικό πνεύμα και όλοι μαζί ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διώξουμε τον κορονοϊό. Γιατί μένεις σπίτι; Με αυτήν την απομόνωση έχω πολύ χρόνο να διαβάσω», συμπλήρωσε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Ιταλία: 712 νεκροί από κορονοϊό σε μια μέρα

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Ιταλία είναι υψηλότερος απ' αυτόν που ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η Υπηρεσία Πολιτικής...

Close