Συμβιβασμός παλιότερα σήμαινε ότι μισό ψωμί είναι καλύτερο από καθόλου ψωμί. Για τους σύγχρονους πολιτικούς, φαίνεται πως σημαίνει ότι μισό καρβέλι είναι καλύτερό από ολόκληρο καρβέλι. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει «την κατάλυση του κοινοβουλευτισμού στην Ουγγαρία»

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή της καταδικάζει «την κατάλυση του κοινοβουλευτισμού στην Ουγγαρία μέσω του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος από την Κυβέρνηση Ορμπάν».

Στην ανακοίνωση εκφράζεται έντονη ανησυχία γιατί «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, όπως θα περιμέναμε από μία δημοκρατική Ευρώπη, αυτή τη συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή».

Το ΜέΡΑ 25 θέτει το ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη «πως να ερμηνεύσουμε την σιωπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κόμματος το οποίο ανήκει στην ίδια “οικογένεια” με το κόμμα του κ. Ορμπάν». Ερώτημα απευθύνει και προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. φον ντερ Λάιεν «πως νιώθει με την σκέψη ότι, χωρίς τις ψήφους του κόμματος του κ. Ορμπάν, δεν θα ήταν η ίδια πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής;».

Read previous post:
Oυίλιαμς: «Δεν ξέρω αν θα διεξαχθεί κι άλλο Grand Slam φέτος»

Η Σερένα Oυίλιαμς, η κορυφαία ίσως φυσιογνωμία στην ιστορία του γυναικείου τένις, συμμερίζεται την απαισιοδοξία για τη συνέχιση των τουρνουά,...

Close