Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Το μεγαλείο του αθλητισμού στο «2018 Winter Series»

17 Νοέμβριος, 2018

Σε μία σπουδαία κίνηση, που αποδεικνύει ότι στον αθλητισμό δεν χωρούν αντιπαλότητες και έχθρες, προέβη ο Παναγιώτης Ιορδάνου.
Στον διεθνή αγώνα της κατηγορίας FINN «2018 Winter Series», που διοργανώνει η ΕΙΟ και το διεθνές κέντρο ιστιοπλοΐας, έσπασε το άλμπουρο του Τούρκου αθλητή, Α. Καϊνάρ, κατά τη διάρκεια της 5ης ιστιοδρομίας.
Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, ο Κύπριος Παναγιώτης Ιορδάνου, προσέφερε αμέσως το σκάφος του στον Καϊνάρ, που βρίσκεται μέσα στα μετάλλια! Ο Τούρκος έτρεξε στην 6η κούρσα, χωρίς να κρύψει αργότερα τη συγκίνησή του, ενώ άπαντες, προπονητές και αθλητές, που συμμετέχουν στον αγώνα έσπευσαν να συγχαρούν τον Κύπριο ιστιοπλόο.
Στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (19/11) τελετή λήξης των αγώνων, η ομοσπονδία θα βραβεύσει τον Παναγιώτη Ιορδάνου, ενώ παράλληλα θα εισηγηθεί στην παγκόσμια επιτροπή Fair Play την ειδική βράβευση του τελευταίου.
Με ανάλογο βραβείο είχε τιμηθεί παλαιότερα και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.
Σήμερα έγιναν 3 ιστιοδρομίες, με τον Καϊνάρ να βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς. Προηγείται ο Νορβηγός Α. Πέντερσεν με 14 κι ακολουθεί ο Ούγγρος Ζ. Μπέρετς με 17β.

 

Read previous post:
Π. Δεδεηλίας: Η εξέταση του DNA μπορεί να προλάβει αιφνίδιο θάνατο από ρήξη ανευρύσματος αορτής

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της καρδιοχειρουργικής, όπως αυτές διατυπώθηκαν στο «Athens Crossroad» μιλάει στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή...

Close