Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις - Κόμης Μιραμπώ

Το Mazda 787B επιστρέφει για την 100η επέτειο του Le Mans

25 Μαΐου, 2023

Η Mazda και το Mazda 787B επιστρέφουν στο Le Mans Sarthe Circuit στη Γαλλία. Τιμώντας το πρώτο ιαπωνικό αυτοκίνητο με τετρακίνητο κινητήρα που κέρδισε στον αγώνα, η διοργανώτρια ACO (Automobile Club de l’Ouest) προσκάλεσε την Mazda και το Mazda 787B σε έναν αγώνα επίδειξης η οποία θα λάβει χώρα στις 9 και 10 του Ιουνίου, ενώ το αυτοκίνητο θα οδηγήσει ο 29 φορές εμφανιζόμενος στο Le Mans, Yojiro Terada.

Για τον εορτασμό της 100ης επετείου του 24ώρου αγώνα αντοχής Le Mans, τα νικητήρια αγωνιστικά οχήματα των προηγούμενων χρόνων, θα παρουσιαστούν ως εκθέματα στις 1 και 2 Ιουλίου στο Le Mans Museum.

Ακόμη, το Mazda 787B θα συμμετάσχει και σε αγωνιστικές επιδείξεις μικρής διαδρομής τα απογεύματα της 9ης και 10ης Ιουνίου πριν την έναρξη του 24ωρου αγώνα. Στις συγκεκριμένες επιδείξεις το νικητήριο όχημα του 59ου αγώνα Le Mans θα τρέξει μαζί με άλλα εμβληματικά ιαπωνικά νικητήρια οχήματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί η επίδειξη του Mazda 787B και στο Le Mans Classic.

Κ.Π.