Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία - Τζων Κένεθ Γκαλμπραίθ

Το LEAF NISMO RC δημιουργεί νέα δεδομένα στον τρόπο οδήγησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

22 Ιανουαρίου, 2020

Η τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα και η αντίστοιχη εμπειρία της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεργάζονται πλέον σε υπέρτατο βαθμό και εφαρμόζουν όλη την εμπειρία που αποκόμισαν όλο το προηγούμενο διάστημα στο Nissan LEAF NISMO RC.

Το μοντέλο αποδίδει πάνω από τη διπλάσια ισχύ και ροπή του προκατόχου του, που βασιζόταν στο πρώτης γενιάς LEAF του 2011. Παρέχοντας στιγμιαία διαθέσιμη ροπή 640Nm στους τροχούς και ισχύ 322ίππους προσφέρει μεγάλη επιτάχυνση, επιτυγχάνοντας το 0-100χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Η δημιουργία του τελευταίου LEAF NISMO RC από τη Nissan, δεν έγινε για λόγους επίδειξης, αλλά στην ουσία, αποτελεί ένα πεδίο δοκιμών για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις. Τέλος, αποδεικνύει τι μπορεί να επιτευχθεί με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με δύο μοτέρ και σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς.

Κ.Π.

Read previous post:
Πέντε αλλοδαποί κρατούνταν φυλακισμένοι σε αποθήκη, με αξίωση καταβολής λύτρων για την απελευθέρωσή τους

Φυλακισμένους σε αγροτική αποθήκη έξω από τη Θεσσαλονίκη κρατούσαν πέντε αλλοδαπούς άτομα που φέρονται ως μέλη κυκλώματος, εκβιάζοντάς τους με...

Close