Οι άνθρωποι δεν δέχονται την αλλαγή παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και δεν βλέπουν την ανάγκη παρά μόνο όταν υπάρχει κρίση - Jean Monnet ( 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ)

“Το κουτί των Χριστουγέννων”-παράσταση από την Θεατρική Ομάδα της Alzheimer Hellas

5 Δεκεμβρίου, 2019

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με τίτλο «Το κουτί των Χριστουγέννων», παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα της Alzheimer Hellas σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών στις 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Θέατρο Αθήναιον (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 35,Θεσσαλονίκη). 
Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη ιστορία αναμνήσεων, συγκινήσεων και κωμικών καταστάσεων που ξεκινά το 1959. Στη σκηνή τα πρόσωπα από το παρελθόν ζωντανεύουν και τα γεγονότα περασμένων χρόνων ξεδιπλώνονται. Σε κάθε αλλαγή σκηνής, ένα χορευτικό πλαισιώνει την κάθε εποχή, φέρνοντας το χθες στο σήμερα…
Το σενάριο  και η σκηνοθεσία είναι της Ευαγγελίας Μπακογλίδου  και οι χορογραφίες του Θέμη Παραστατίδη. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Χορωδία της Alzheimer Ελλάς.
Α.Φ.

Read previous post:
Β. Βιλιάρδος: Να αποσυρθούν από το φορολογικό νομοσχέδιο διατάξεις που επιταχύνουν τον αφελληνισμό της οικονομίας

Πλήρη απαλλαγή από τη φορολογία των μητέρων με περισσότερα από τρία παιδιά, ζήτησε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης...

Close