Η συμβουλή είναι σαν το χιόνι: όσο πιο απαλά πέφτει, τόσο περισσότερο κρατάει και τόσο πιο βαθιά μπαίνει στο μυαλό. Samuel Taylor Coleridge 1772-1834, Άγγλος ποιητής & φιλόσοφος

To κόμικ «Red Sonja» κυκλοφορεί ξανά τον Φεβρουάριο

21 Νοέμβριος, 2018

Το 2019, ο Κόναν δεν θα είναι ο μοναδικός βάρβαρος που θα κάνει μια νέα αρχή σε κόμικ. Η Dynamite Entertainment ανακοίνωσε ότι είναι στα σκαριά μία νέα σειρά Red Sonja (Κόκκινη Σόνια) που θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του επόμενου έτους σε σενάριο του ανθρώπου που έφερε ξανά στο προσκήνιο τα κόμικς The Flintstones και Snagglepuss.

Η νέα σειρά Red Sonja προέρχεται από τη δημιουργική ομάδα του Μαρκ Ράσελ και του εικονογράφου του Κόναν, Μίρκο Τσόλακ, με colorist τη Ντεάμπλα Κέλι και τον Χασάν Οστμάν Ελχάου στη σχεδίαση γραμμάτων.

«Είμαι τεράστιος θαυμαστής της αρχαίας ιστορίας γιατί δεν υπάρχει σαφές όριο που τελειώνει η ιστορία και που αρχίζει ο μύθος, έτσι κατά κάποιο τρόπο, όλη η αρχαία ιστορία είναι ένα έργο φαντασίας», δήλωσε ο Μαρκ Ράσελ στο HR.

«Ήθελα πραγματικά να γράψω έναν τίτλο φαντασίας που μου επιτρέπει να εργαστώ σε μερικά από τα απίστευτα θέματα της αρχαίας ιστορίας και συγκεκριμένα στην ιστορία της Τόμιρις, της βασίλισσας της Στέπας και είναι δύσκολο να φανταστείς έναν καλύτερο χαρακτήρα για να την αφηγηθείς από την Red Sonja, την κακή βασίλισσα των κόμικς» σημείωσε.

Read previous post:
Η UEFA εξετάζει την εφαρμογή του VAR στη φάση νοκ-άουτ του Champions League

Η UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο άμεσης εφαρμογής του video assistant referees (VAR) για την φάση νοκ-αουτ του Champions League...

Close