Μεταξύ της δικαιοσύνης και της απονομής δικαιοσύνης υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που τις χωρίζει. Emmeline Pankhurst, 1858-1928, Βρετανίδα σουφραζέτα

Το κινεζικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Atto 3 στην πρώτη θέση των πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024

3 Ιουλίου, 2024

Το μοντέλο του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Atto 3, που είναι ένα ηλεκτρικό subcompact crossover και κατασκευάζεται από την κινεζική BYD Auto, κατέκτησε την πρώτη θέση των πωλήσεων στο Ισραήλ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ένωση the Israel Vehicle Importers Association.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο, 7.265 μονάδες του αναφερόμενου οχήματος πωλήθηκαν στο Ισραήλ, ξεπερνώντας τις πωλήσεις οποιουδήποτε βενζινοκίνητου ή ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Στη δεύτερη θέση της λίστας των πωλήσεων ήταν το τσεχικής κατασκευής οικογενειακό αυτοκίνητο Skoda Octavia, με 4.159 μονάδες που πωλήθηκαν κατά την ίδια περίοδο.

Η BYD Auto έχει ηγετική θέση στη λίστα των πωλήσεων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο Ισραήλ, με 10.178 μονάδες να έχουν πωληθεί για τα έξι μοντέλα που προωθεί η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας.

Ν.Χ.