Στην εποχή μας, η κοινή γνώμη δεν είναι το άθροισμα των προσωπικών γνώμων. Το αντίθετο: οι προσωπικές γνώμες είναι η ηχώ της κοινής γνώμης - Nicolas Gomez Davila

Το Jeep Wrangler μπορεί τώρα να προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας

12 Νοεμβρίου, 2019

Το Jeep Wrangler, εκτός από κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου, είναι το μοναδικό όχημα της κατηγορίας του που μπορεί να προσφέρει απόλυτη επαφή με τη φύση, καθώς πολλά μέρη του αμαξώματος μπορούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αφαιρεθούν κατά βούληση από τον οδηγό. Η οροφή ή τμήματα αυτής, οι πόρτες, ακόμα και το παρμπρίζ μπορούν να αφαιρεθούν, επιτρέποντας στον οδηγό και τους επιβάτες να νιώσουν μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η όλη διαδικασία αναδίπλωσης ή αφαίρεσης των τμημάτων είναι ιδιαιτέρως εύκολη και γρήγορη, ενώ απαιτεί μόνο δύο απλά εργαλεία που παρέχονται μαζί με το αυτοκίνητο.

Η μετατροπή γίνεται σε μόλις 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. Σημειώνεται, ότι το εσωτερικό, εκτός από όμορφο, είναι και ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στην υγρασία.

Κ.Π.

Read previous post:
Τα μονοπάτια της Ηπείρου, ναυαρχίδα του εναλλακτικού τουρισμού

Η Ήπειρος συνδυάζει βουνό και θάλασσα, πέρσι δέχτηκε συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο τουρίστες και μπορεί να διεκδικεί επάξια τουρισμό...

Close