Δεν υπάρχουν συγκρούσεις που δεν μπορούν να διευθετηθούν, εκτός αν ο υπαίτιος παραμένει κρυμμένος - L.Ron Hubbard

Το ΙCC Women στο 5o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

25 Φεβρουαρίου, 2020

Το ΙCC Women συμμετέχει με πάνελ για την γυναικεία ηγεσία στο 5o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και στον πυλώνα Ελλάδα: Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις, Ανάπτυξη και Επενδύσεις.

Η διεθνής συνδιάσκεψη, που εφέτος φέρει τον τίτλο «Inclusive Growth» θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Οι οκτώ διακεκριμένες Ελληνίδες και Ευρωπαίες που θα συμμετάσχουν στο διαδραστικό πάνελ «Female Leadership» είναι οι εξής:
– Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου Πρόεδρος της Soya Mills, Πρόεδρος του ICC WOMEN, Greece 
– Chrysoula Zacharopoulou, Ευρωβουλευτής Αντιπρόεδρος της επιτροπής για την ανάπτυξη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διακεκριμένη Ελληνίδα γυναικολόγος στη Γαλλία
– Όλγα Κεφαλογιάννη : Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός τουρισμού
– Αλεξάνδρα Μητσοτάκη Co-Founder & Chair, World Human Forum
– Dolores Monserrat, Επικεφαλής του ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πρώην υπουργός υγείας της Ισπανίας
– Charlotte Sammelin, Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα
– Kate Smith, Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα.

Συντονίστρια του πάνελ θα είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου, δημοσιογράφος www.eirinika.gr – www.madeingreece.news

Η Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου Πρόεδρος του ICC  WOMEN, Greece δήλωσε ενόψει του Female Leadership πάνελ: «Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε την συζήτηση για την γυναικεία ηγεσία με στόχο να αναδείξουμε τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και επενδύσεων στην Ελλάδα με την συμμετοχή όλο και περισσότερων γυναικών. Όραμα & στόχος, σύνθημα του ICC WOMEN είναι “Περισσότερες γυναίκες, μεγαλύτερη ανάπτυξη”» 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, στις 14:45 στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής.
 

Read previous post:
Ντεμπούτο Λοράντου σήμερα (25/2) στο Κίρισι

Μία νέα εποχή αρχίζει επισήμως αύριο (25/2) για την εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών, η οποία δίνει το πρώτο παιχνίδι της με...

Close