Δεν είναι ότι χειροτέρεψε ο κόσμος, απλώς η κάλυψη των γεγονότων έγινε πολύ καλύτερη. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Το Fiat Panda Cross κατέκτησε και την έρημο

23 Μάρτιος, 2019

Είναι γνωστό ότι ο αγώνας regularity Panda Raid, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολύ σκληρός με βαθμό δυσκολίας αντίστοιχου εκείνου με το θρυλικό Ντακάρ. Φέτος, 400 Panda πρώτης γενιάς απ’ όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην αφετηρία στην πόλη της Μαδρίτης, ξεκινώντας με σκοπό να καλύψουν περισσότερα από 3.000 χλμ. και να φτάσουν στο Μαρακές, το «μαργαριτάρι της ερήμου».

Το πολύχρωμο καραβάνι πέρασε από μοναδικά τοπία και διαδρομές που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μόνο μεγάλα εκτός δρόμου οχήματα. Κατάφεραν να περάσουν κακοτράχαλα εδάφη και να ολοκληρώσουν με ευκολία την πρόκληση. Τα κλασσικά Panda συνόδευσε και ένα νέο Fiat Panda Cross 4×4, εφοδιασμένο με το βραβευμένο Turbo βενζινοκινητήρα TwinAir των 900κ.εκ., το οποίο αποτέλεσε μια συμβολική σύνδεση μεταξύ του χθες και του σήμερα της Fiat.

Πρωταθλητής της ερήμου αναδείχθηκε το νέο Panda Cross 4×4, το οποίο αποτελεί άξιο διάδοχο του θρυλικού προγόνου του που παρουσιάστηκε πριν 35 χρόνια, συνδυάζοντας για πρώτη φορά το σύστημα μετάδοσης ενός κλασσικού εκτός δρόμου οχήματος με την ευελιξία ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης.

Read previous post:
Η Hyundai θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία των δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η Hyundai ανακοίνωσε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο την τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει στους οδηγούς όχι μόνο να ξεκλειδώσουν τις...

Close