Ο πολιτισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση βίας στην έσχατη των περιπτώσεων. Jose Ortega y Gasset, 1883-1955, Ισπανός φιλόσοφος

Το «ευχαριστώ» του Κιελίνι στους υγειονομικούς

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού, καθώς ο τραγικός -μέχρι στιγμής- απολογισμός, περιλαμβάνει περισσότερους από 5.500 νεκρούς από την Covid-19 και πλέον των 60.000 ασθενείς.
Η Γιουβέντους «κτυπήθηκε» από την ασθένεια, με τους Ρουγκάνι, Ματουϊντί και Ντιμπάλα να νοσούν, αλλά χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Σύσσωμη η «γηραιά κυρία» βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και ο αρχηγός της ιστορικής ομάδας, Τζόρτζιο Κιελίνι, απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους υγειονομικούς της πατρίδας του, που δίνουν την μάχη με τον ιό επί 24ώρου βάσεως.
Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συνοδευόμενος από την αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Σάρα Γκάμα, ο Κιελίνι εκπροσωπώντας τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, ανέφερε χαρακτηριστικά:
 «Χειροκροτούμε για όλους εσάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά και για ολόκληρο το προσωπικό των νοσοκομείων. Εχετε την αγάπη μας και μία μεγάλη αγκαλιά για όλα όσα κάνετε για εμάς».

 Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Στα 2,7 εκ. ευρώ οι δωρεές για το «We kick Corona»

Μόλις μερικές ημέρες «ζωής» μετρά η πλατφόρμα «We kick Corona» (σ.σ.

Close