Οι πολιτικοί αγώνες των τελευταίων 35 ετών είχαν να κάνουν με τη δίκαιη κατανομή των χρυσών αυγών. Στις επόμενες δεκαετίες πρέπει να επικεντρωθούμε στην υγεία της χήνας - Paul Tsingas

To εντυπωσιακό αγροτόσπιτο του 16ου αιώνα της Σιένα Μίλερ

4 Αυγούστου, 2022

Η διάσημη βρετανοαμερικανή ηθοποιός Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) σε αποκλειστική συνέντευξη στο Architectural Digest για το τεύχος Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη για το καταφύγιό της στην εξοχή και συγκεκριμένα στο Μπάκιγχαμσιρ της Βρετανίας που έγινε δικό της πριν από δέκα χρόνια. «Ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου και ήθελα να ξεφύγω», εξήγησε η Μίλερ. «Ήταν μία απόφαση στιγμής. Ήθελα ένα μέρος για την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι ένα σπίτι με καρδιά»», δήλωσε η σταρ.

«Όταν άκουσα ότι η Σιένα Μίλερ είχε πρόσφατα ανακαινίσει και διακοσμήσει το εξοχικό της σπίτι του 16ου αιώνα, ενθουσιάστηκα», δήλωσε στο CNN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η διευθύντρια σύνταξης του «Architectural Digest», Έιμι Άστλεϊ (Amy Astley). «Η Σιένα έχει μια πολύ φυσική, προσωπική αίσθηση του στυλ και με την αισθητική της το μεταμόρφωσε σε ένα ζεστό, άνετο και ρομαντικό προορισμό».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το εξοχικό με την αχυρένια στέγη πήρε νέα πνοή από την παλιά φίλη και πρώτη εργοδότρια της Μίλερ, Γκάμπι Ντελάλ: μια σκηνοθέτιδα κινηματογράφου και θεάτρου που βρίσκει μοναδικά κομμάτια από ναυπηγεία και εμπόρους. Αν και δεν είναι επαγγελματίας σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, τα δικά της επιπλωμένα με τέχνη σπίτια στο Λονδίνο και την Κορνουάλη ήταν αρκετά για να πείσουν τη Μίλερ. «Ήθελα ένα σπίτι σαν της Γκάμπι!» είπε.

Η ανακαίνιση απαιτούσε πολλή δουλειά, αποκάλυψε η Ντελάλ. «Όπως, τα δοκάρια τα οποία ήταν μαύρα, κάτι που δεν μπορούσα να αντέξω. Ετσι έγινε επεξεργασία για την σωστή απόχρωση του ξύλου μέχρι την επιμονή μου για κάθε κιλίμι να είναι βαμμένο με φυσική φυτική βαφή.