Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσεις μπροστά, αλλά μόνο ένας τρόπος για να μείνεις ακίνητος. Franklin Roosevelt, 1882-1945, Αμερικανός πρόεδρος.

Το δράμα του Τάουνς και το μήνυμα του για τον κορονοϊό

Ο αστέρας των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Καρλ Αντονι Τάουνς, περνά το προσωπικό του δράμα, εξ΄αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που πλήττει την υφήλιο. Ο Αμερικανός άσος, αποκάλυψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ότι και οι δύο γονείς του πάσχουν από COVID-19, προσθέτοντας πως η μητέρα του νοησηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 24χρονος άσος,  που είναι τραυματίας (σ.σ. κάταγμα στον αριστερό καρπό), ανήρτησε ένα βίντεο,αποκαλύπτντας πως η μητέρα του, Ζακλίν Κρουθ, έχει τεθεί από τους θεράποντες ιατρούς σε τεχνητό κώμα, μέτρο που κρίθηκε απαραίτητο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Ο Τάουνς πρόσθεσε πως ο πατέρας του πήρε εξιτήριο και θα ακολουθήσει αγωγή στο σπίτι και με την ευκαιρία αυτή, αισθάνθηκε την ανάγκη να προειδοποιήσει άπαντες για την σοβαρότητα της πανδημίας:

«Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό που βοηθά την μητέρα μου. Είστε πραγματικοί ήρωες. Μοιράζομαι την ιστορία μου, με την ελπίδα ότι όλοι μένουν στο σπίτι! Χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό και πρέπει να βοηθήσουμε το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Προσεύχομαι για όλους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Ο Τάουνς, δήλωσε επίσης ότι θα δωρίσει 100.000 δολάρια στην κλινική «Mayo», όπου εξετάζονται οι ασθενείς. Πρόκειται για μια δωρεά που, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, θα επιτρέψει στην κλινική να αυξήσει την ικανότητά της για ελέγχους, σε 1.000 από 200 άτομα ημερησίως.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Read previous post:
Μήνυμα Αλ. Τσίπρα για 25η Μαρτίου: Η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε δύο δύσκολες προκλήσεις

Το 1821 υπήρξε πάντοτε πηγή έμπνευσης στους αγώνες για ελευθερία και δικαιοσύνη, σημειώνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά...

Close