Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά, Hubert Humphrey, 1911-1978, Αμερικανός πολιτικός, αντιπρόεδρος ΗΠΑ

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουλίου

6 Ιουλίου, 2020

   

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό τον μήνα, πιθανότατα από τις 18 έως τις 27 Ιουλίου, σύμφωνα με κινεζικά και ιρανικά δημοσιεύματα.

Άλλες μεγάλες εκδηλώσεις της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, όπως το Shanghai TV Festival και το συνέδριο του κλάδου τυχερών παιχνιδιών ChinaJoy πρόκειται επίσης να πραγματοποιηθούν σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Κίνα προχωρά σε άρση περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας της COVID-19, παρά τα πρόσφατα κρούσματα στο Πεκίνο και στην επαρχία Χεμπέι.

Οι κινεζικοί κινηματογράφοι έχουν κλείσει από τον Ιανουάριο, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να ανοίξουν ξανά τον Ιούλιο – και οι ειδήσεις που αφορούν τη Σαγκάη είναι μια περαιτέρω ένδειξη προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αν και εκπρόσωποι του Shanghai Intl.Film Festival δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ότι θα διεξαχθεί, η οικονομική έκδοση Caixin και η στηριζόμενη από το κράτος, China Securities Journal δημοσίευσαν την είδηση με επίκληση πολλών πηγών.

Το πρακτορείο ειδήσεων Mehr του Ιράν δημοσίευσε ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 27 Ιουλίου σε ένα άρθρο που αναφέρει επίσης ότι η ταινία μεγάλου μήκους του Ιρανού σκηνοθέτη, Kazem Molaie «Pitman» θα προβληθεί στην ενότητα «Νέα Ταλέντα από την Ασία».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Έμπορος τέχνης λέει ότι βρήκε «Το Πληγωμένο Τραπέζι» της Φρίντα Κάλο

Ένας Ισπανός έμπορος τέχνης ισχυρίζεται ότι βρήκε το χαμένο για δεκαετίες έργο που φιλοτέχνησε η Φρίντα Κάλο La Mesa Herida...

Close