Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν΄ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ. Ένας από τους 7 σοφούς της Αρχ. Ελλάδας

Το διάστημα 7-12/6/2024 το Ευρωπαϊκό της Ρώμης

18 Αυγούστου, 2022

Το διάστημα 7-12 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθεί στη Ρώμη το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Η ανακοίνωση των οριστικών ημερομηνιών έγινε σήμερα στο Μόναχο, μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ντομπρομίρ Καραμαρίνοφ, με την υφυπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βαλεντίνα Βετσάλι, και τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας και της οργανωτικής επιτροπής, Στέφανο Μέι, παρουσία και του επικεφαλής της διεθνούς ομοσπονδίας, Σεμπάστιαν Κόε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τους Ιταλούς φίλους και συνεργάτες μας, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες ημερομηνίες για τη διοργάνωσή μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης θα είναι εκεί, στο κυνήγι της δόξας, και θα χρησιμοποιήσουν τη διοργάνωση αυτή ως ένα κομβικό “σκαλοπάτι” στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024″», δήλωσε ο Καραμαρίνοφ.